Monday, 25 June 2018 14:53
There are no translations available.
Sezon 2017 był jak narazie jednym z najgorszych w mojej karierze.
Duże straty w populacji pszczół odibły się zdecydowanie na ilości wyprodukowanego miodu.
Jednak były też i dobre strony.
Uzyskałem tytuł Pszczelarza Roku 2017 za miód sekcyjny (czyli miód prosto z plastra)
Uzyskałem wyróżnienie i tytuł Pszczelarz Roku za miód spadziowy ze spadzi liściastej.
Uzyskałem Laur Marszałka za miód nawłociowy
oraz
Miód nawłociowy został wpisany na listę produktów tradycyjnych w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
KOMENTARZE
WARTO PRZECZYTAĆ
O zdrowym miodzie w Naszym Mieście
There are no translations available.
Wydanie specjalnie Nasze Miasto Konstancin-Jeziorna pisze o Tęczowej Pasiece, zdrowym miodzie i przepysznym piwie.
Więcej w poniższej gazetce.
Read more...PRZYJACIELE
O NAS